Logo til Print Azzurra Logo til Print Den Anden Side Logo til Print Nordkraft
Restaurant Azzurra Restaurant Nordkraft

Azzurra Nordkraft

Den 1. september 2009 var endnu en milepæl i Azzurra’s og Maurizio Quattromani’s liv. Her kunne man for første gang slå dørene op til Azzurra Nordkraft, som var blevet indrettet i Aalborgs nye kulturelle hjerte, Nordkraft, på Kjellerups Torv.

Et par år forinden havde ejerne af Azzurra og Den Anden Side af Azzurra fået en henvendelse fra Skråen og kommunen, om de ville være med til at drive, designe og indrette en restaurant i Nordkraft. Dette er nu blevet en realitet i et partnerskab med et par gode medarbejdere samt en meget branchekendt investor.

I disse fantastiske omgivelser er der skabt et internationalt spisested, med italiensk hjerte og sjæl. 130 pladser, en lækker terrasse og store og moderne køkkenfaciliteter, som kan bespise rigtig mange mennesker – både i restauranten, men også i de øvrige dele af kulturhuset, som ofte er besøgt af foreninger, klubber, organisationer, private og offentlige virksomheder m.fl.

Omgivelserne er med til at skabe en totaloplevelse af dimensioner, hvor lækker mad kan kombineres med koncertoplevelser, en tur i biografen og meget andet.
 

Læs om vores koncept
 

Husk, at vi har markedsbrunch i forbindelse med råvaremarked

Vi gør opmærksom på, at vi per 1/9 ikke mere modtager Bellevue gavekort,
men stadig modtager Smartbox og Good times